Elinympäristölautakunta, kokous 7.11.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 109 Seuloontien kunnallistekniset suunnitelmat nähtäville

HMKDno-2023-427

Valmistelija

  • Jari Luoma, yhdyskuntatekniikan päällikkö, jari.luoma@hameenkyro.fi

Kuvaus

Sweco Finland Oy on laatinut Seuloontien asemakaava-alueen kunnallistekniset suunnitelmat 29.09.2023. Alueelle rakennetaan kaavakadut (Seuloontie, Aurakuja ja Tähkökuja) ja niihin liittyvä vesihuolto sekä katuvalot.

Maankäyttö-​ ja rakennusasetuksen 43 §:n mukaan katusuunnitelmaehdotus on pidettävä kunnassa julkisesti nähtävänä vähintään 14 päivän ajan. Osallisilla on oikeus tehdä muistutus ehdotuksesta.
Muistutus on toimitettava kunnalle ennen nähtävilläoloajan päättymistä. Nähtäville asettamisesta ja oikeudesta muistutuksen tekemiseen on ilmoitettava suunniteltuun alueeseen rajoittuvien kiinteistöjen omistajille ja haltijoille.
Ilmoitus saadaan lähettää tavallisena kirjeenä. Jos osallisia on muitakin,​ nähtäville asettamisesta ja oikeudesta muistutuksen tekemiseen on tiedotettava siten kuin kunnalliset ilmoitukset kunnassa julkaistaan.

Oheismateriaalina on nähtäville asetettavat Seuloontien asemakaava-alueen kunnallistekniset (katusuunnitelmat) suunnitelmat.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Ritva Asula-Myllynen, elinympäristöjohtaja, ritva.asula-myllynen@hameenkyro.fi

Elinympäristölautakunta asettaa Seuloontien asemakaava-alueen katusuunnitelmaehdotuksen julkisesti nähtäville 8.-​ 29.11.2023.

Pykälä tarkastetaan kokouksessa.

Päätös

Hyväksyttiin.
Pykälä tarkastettiin kokouksessa.

Tiedoksi

suunnittelualueeseen rajoittuvien kiinteistöjen omistajat/haltijat, maarakennusmestari, yhdyskuntatekniikan päällikkö, kaavoituspäällikkö, maankäyttöinsinööri