Sivistyslautakunta, kokous 23.11.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 133 Vastuualueen esihenkilön valinta

HMKDno-2022-468

Valmistelija

  • Kimmo Levänen, sivistysjohtaja, kimmo.levanen@hameenkyro.fi

Kuvaus

Sivistyslautakunta on kokouksessaan 2.6.2022 §80 päättänyt nimetä liikuntakoordinaattori Mika Koskelan määräaikaisesti 2.6. - 31.12.2022 sivistyspalvelualueen elämänlaatupalvelujen vastuualueen esihenkilöksi. Määräaikaisuuden perusteena on vastuualueen organisoinnin suunnittelu vuoden 2023 alusta alkaen. Suunnittelua ovat tehneet Koskelan johdolla työryhmä, jonka raportti on käsitelty sekä sivistyspalvelualueen että kunnan johtoryhmissä.

Vastuualueen uudeksi nimeksi esitetään vapaa-aikapalvelujen vastuualuetta ja vastuualueen esihenkilön nimekkeeksi vapaa-aikapäällikköä. Näistä on ollut päätöspykälä tässä samassa kokouksessa. 

Liikuntakoordinaattori Mika Koskela on vastuualueella ainoa vakituisessa virassa jatkava viranhaltija vuoden 2023 alussa. Hän on hoitanut vastuualueen esihenkilön tehtävää menestyksekkäästi ja ilmoittanut olevansa käytettävissä jatkossakin tehtävään.

Hallintosäännön § 70 mukaan lautakuntien ratkaisuvaltaan kuuluu päättää alaistensa vastuualueiden esihenkilöiden valinnasta.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Kimmo Levänen, sivistysjohtaja, kimmo.levanen@hameenkyro.fi

Sivityslautakunta päättää valita liikuntakoordinaattori Mika Koskelan vapaa-aikapäälliköksi 1.1.2023 alkaen.

Päätös

Hyväksyttiin.

Tiedoksi

henkilöstöpäällikkö, ma. kirjastotoimenjohtaja, liikuntakoordinaattori