Kunnanhallitus, kokous 4.9.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 203 Sopimus Tuomi Logistiikan kanssa

HMKDno-2023-351

Valmistelija

  • Tiina Paloranta, talous- ja hallintojohtaja, tiina.paloranta@hameenkyro.fi

Kuvaus

Kunta on Tuomi Logistiikan omistajakunta. Tuomi Logistiikka on perustettu toimimaan hankintayksikkönä ja omistajiensa sidosyksikkönä tuottaen omistajilleen hankinta-, materiaali-, kuljetus sekä henkilöliikennepalveluja mahdollisimman kustannustehokkaasti. Yhtiö tuottaa myös asiantuntijapalveluita ja toimii yhteishankintayksikkönä. 

Tuomi Logistiikka uudistaa ja yhdenmukaistaa sopimuskäytännön niin, että kunta tekee yhden perussopimuksen palveluiden ostamisesta. Uusi sopimus korvaa osapuolten aiemmat sopimukset palveluiden ostamisesta. 

Sopimuksen kohteena Hämeenkyrön kanssa 

  • 1 a Hankintapalvelut
  • 1 b Kori (tätä palvelua ei käytetä) 
  • 1 f Hoitotarvikkeiden valmiusvarastointi 
  • 1 j Asiantuntija- ja koulutuspalvelut
  • 1  k Muut asiakkaan kanssa sovittavat palvelut  (tarkoittaa tässä kuljetuspalveluita)
  • sopimukseen kuuluu myös liite 2, tietosuojaliite
     

Sivistyslautakunta on 25.1.2023 päättänyt sopimuksen liiitteen 1 k mukaisten henkilökuljetusten ajojärjestelyjen hankkimisen Tuomi Logistiikalta. Päätöksen mukaisesti sivistysjohtaja neuvottelee, hyväksyy ja allekirjoittaa sopimuksen Tuomi Logistiikan kanssa. 

Sopimukseen liittyvistä hankinnoista tehdään erilliset hankintapäätökset. Osapuolet voivat liittää sopimukseen myös muita palveluja. Kunta päättää erikseen, mikäli sopimukseen liitetään muita palveluja. 

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Antero Alenius, kunnanjohtaja, antero.alenius@hameenkyro.fi

Hallitus

  1. hyväksyy päivitetyn sopimuksen Tuomi Logistiikan kanssa 
  2. valtuuttaa talous- ja hallintojohtajan allekirjoittamaan sopimuksen liitteeiden 1a, 1b, 1 f ja 1 j osalta ja toteaa hänen olevan sopimuksen vastuuhenkilö
  3. toteaa sivistysjohtajan allekirjoittavan sopimuksen liitteen 1 k ja olevan tämän sopimuksen vastuuhenkilö sivistyslautakunnan päätöksen mukaisesti. 

Päätös

Hyväksyttiin.  

Tiedoksi

Tuomi Logistiikka, talous- ja hallintojohtaja Paloranta, sivistysjohtaja Levänen