§ 2 Hulevesiselvityksen hankinta, Tippavaaran kaava-alue

Lataa 

HMKDno-2021-255

Päätöspäivämäärä

25.4.2024

Päätöksen tekijä

Kaavoituspäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 85

Kuvaus

Suunnittelualue sijaitsee Hämeenkyrön Tippavaarassa valtatien 3 (Vaasantie) ja Häijääntien länsipuolella noin 2,5 km Hämeenkyrön kuntakeskuksesta luoteeseen. Suunnittelualueella on vireillä asemakaavan laajennus ja muutos. Asemakaavasta on laadittu lokakuussa 2023 kaavaehdotus. Pirkanmaan ELY-keskus on antamassaan lausunnossa vaatinut kuntaa kaavoittajana selvittämään hulevesien käsittelyä ja johtamista alueella.Kaava-aineistoa tulee täydentää hulevesiselvityksellä.

Destia OY on jättänyt selvityksestä liitteenä olevan tarjouksen 11.4.2024.Hankinta perustuu Hämeenkyrön, Ikaalisten ja Parkanon Asiantuntijapalveluiden puitejärjestelyyn, sen osa-alueeseen ”Kaavoitukseen ja muuhun alueiden käyttöön liittyvät selvitykset”. Työohjelman mukaisen työn palkkiomuotona on aikapalkkio tehtäväryhmittäin (KSE 2013 5.2.3). Työohjelman mukaisen työn kokonaishinta on 4995 € (alv 0%). Mahdollisissa lisätöissä käytetään puitesopimuksemme mukaista tuntiveloitushintaa 83,25 €/h (alv 0%).

Hulevesiselvitys toimitetaan pdf-muotoisena raporttina. Raporttiin sisältyvä kuva- ja/tai karttamateriaali toimitetaan lisäksi tarvittaessa erillisinä tiedostoina pdf- tai jpeg-muotoisina.Tarjous on käyty läpi neuvottelussa 10.4.2024, jossa olivat läsnä Jari Luoma, yhdyskuntatekniikan päällikkö ja kaavoituspäällikkö. Tarjouksen todettiin vastaavan kunnan tarvetta ja tuottavan tarpeellisen selvityksen.

Kyseessä on pienhankinta ja Destialta pyydettiin tarjous puitesopimuskumppani sopimuksen mukaisesti.

 

Päätös

Päätän hankkia työohjelman mukaisen hulevesiselvityksen Destia Oyltä kokonaishintaan 4995 € (alv 0%). Mahdollisissa lisätöissä käytetään puitesopimuksemme mukaista tuntiveloitushintaa 83,25 €/h (alv 0%).

Hankintaperusteena puitesopimus.

Allekirjoitus

Leena Lahtinen, kaavoituspäällikkö

Organisaatiotieto

Tekniset palvelut