§ 1 Hyväksymisvaiheen asiantuntijatyön tilaaminen Sasi-Mahnala-Laitila-Metsäkulma OYK

Lataa 

HMKDno-2017-361

Päätöspäivämäärä

22.4.2024

Päätöksen tekijä

Kaavoituspäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 85

Kuvaus

Kaavoitusarkkitehdin viranhaltijapäätöksellä 26.04.2021 §3 on päätetty hankkia Sasi-​Mahnala-​Laitila-​Metsäkulma -​osayleiskaavan kaavaehdotus, jonka laatijaksi valittiin A-​Insinöörit Civil Oy.Työvaihe lukeutuu Sasi-Mahnala-Laitila-Metsäkulma -osayleiskaavan prosessiin.

Aiemmin hyväksytyn tarjouksen lisäksi on ollut kaavan hyväksymisvaiheessa tarpeen teettää lisätöitä 19.4.2024 päivätyn tarjouksen mukaisesti.
Tarvittavat tarkistukset johtuen osallisten ja viranomaisten palautteesta ovat johtaneet kaavatyössä lisätyön hankinta tarpeeseen. 

Tarkistukset toisen kerran nähtävillä olleeseen kaavaehdotukseen sekä kaavaselostuksen ja Natura-tarvearvioinnin täydennykset ennen hyväksymiskäsittelyä lausuntojen ja viranomaisneuvottelun mukaisesti. Lisäksi on järjestetty lisä työkokouksia ja viranomaisneuvottelu.

Kunta on saanut liitteenä olevan tarjouksen A-Insinöörit Suunnittelu Oy, Jouni Turunen, päiväys 19.4.2024.
Työssä noudatetaan puitesopimuksen mukaisia tuntihintoja SKOL 01 78 €/h ja SKOL 05 75 €/h.

Tarjouksen tuntimäärä on 184 h  ja tarjouksen kokonaissumma on 13 850 euroa, alv 0%.

 

Päätös

Päätän hankkia Sasi-Mahnala-Laitila-Metsäkulma osayleiskaavan hyväksymisvaiheen aineiston laatimistyön tarjouksen mukaisesti A-Insinöörit Suunnittelu Oy:ltä. Hankintaperusteena työn aiempien vaiheiden hankinta ja puitesomus.

Allekirjoitus

Leena Lahtinen, kaavoituspäällikkö

Organisaatiotieto

Tekniset palvelut